Drept Bancar & Financiar/Taxe/Achiziții Publice/Energie Regenerabilă/Petrol & Gaze


Drept Bancar şi Financiar: asistenţă juridică şi consiliere în probleme legate de riscurile de creditare, credite neperformante, precum şi orice fel de finanţare a tranzacţiilor.

Taxe: având beneficiul colaborării cu specialişti în domeniul fiscalităţii şi contabilităţii asistenţă juridică şi consiliere în probleme legate de colectare de taxe într-o gamă largă de fuziuni, achiziţii si joint-venture-uri, tranzacţii imobiliare şi finanţări.

Energie Regenerabilă: asistenţă juridică şi consiliere în domeniul energiei regenerabile, cu precădere privind achiziţionarea de parcuri eoliene.

Achiziții Publice: asistență juridică cu privire la pregătirea ofertei, încheierea și punerea în aplicare a contractului de achiziții publice, pregătirea cererilor depuse în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, negocierea pentru semnarea contractului, comunicarea cu autoritatea contractantă cu privire la diverse probleme de punere în aplicare sau negocierea cu asociații sau subcontractanții.

Petrol & Gaze: asistentă juridică şi consiliere cu privire la implementarea și desfășurarea proiectelor din domeniul petrolului și gazelor naturale în sectorul upstream și downstream.

Inapoi

Contact

Info

APT Lawyers SRL
Str. Calarasi, Nr. 156A, Bl. 53Bis
Etaj 1, Ap. 5 Bucuresti, S3

P: 0723 357 400